снимка БулфотоИнцидент с горски служител е станал в местността Кьошка, землището

...
снимка БулфотоИнцидент с горски служител е станал в местността Кьошка, землището
Коментари Харесай

Извадиха нож на горски

снимка Булфото

Инцидент с горски чиновник е станал в местността " Кьошка ", землището на с. Добревци, обл. Ябланица, оповестяват от Изпълнителната организация по горите.

След приемане на сигнала, към 19,30 часа, екип от трима горски инспектори от Регионална дирекция по горите - Ловеч се насочат към посоченото място. След отклоняването от основния път и навлизането в горска територия, проверяващите забелязали един лекотоварен автомобил с човек в него, настрана от пътя. Малко по-късно се натъкнали на джип, който спрели за инспекция, съобщи Българска телеграфна агенция.

Без да се интересува от повода за инспекцията, от джипа слиза лице, което стартира да се държи жестоко и да замахва с нож против горските чиновници. През това време от колата слизат още четири лица, а зад служебния автомобил стопира в началото видения камион. Инцидентът е избегнат, откакто чиновниците изваждат служебните си оръжия. Това ненапълно респектира нарушителите, които прибират ножа, само че не стопират със закани и закани против горските чиновници и фамилиите им. По случая са сезирани способените органи.

От ИАГ припомнят, че единствено преди няколко дни, бракониери нанесоха побой над трима горски чиновници от Югоизточно държавно дружество, вследствие на който двама от тях бяха признати в болница с контузии на главите и крайниците.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР